my lovely blog Patty

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

 Δεκέμβριος 2020

Μήνας γεμάτος ζάχαρη άχνη, μέλι, ευχές, στολίδια, δώρα, ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά μας. Τα Χριστούγεννα, η πιο σημαντική μέρα του μήνα, σηματδοτούν τη Γέννηση του Χριστού. Φέρνουν μαζί τους την Πίστη, την Αγάπη και την Ελπίδα.
Ο αγαπημένος άγιος μικρών και μεγάλων, ο Άγιος Βασίλης, έρχεται για να μας υπενθυμίσει τις αξίες της προσφοράς αλλά και της προσμονής. Οι προετοιμασίες, τα έθιμα, οι στολισμοί, δημιουργούν μία μαγική ατμόσφαιρα.

Ευκαιρία λοιπόν, να παίξουμε.

Το διαδραστικό φιδάκι, το φιδάκι του Αη Βασίλη, είναι το πρώτο παιχνίδι που έφτιαξα για το Δεκέμβριο. Όλοι περιμένουμε τα δώρα μας από τον Άη Βασίλη, όμως φέτος ο Άη Βασίλης δυσκολεύεται. Βοήθησε τα ξωτικά να φτάσουν στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη και να τον βοηθήσουν με τα δώρα για να προλάβει να τα εχει έτοιμα στην ώρα τους. 
Ρίξε το ζάρι και προχώρα το πιόνι - ξωτικό τόσα τετράγωνα όσα λέει το ζάρι. Εαν βρεις σκάλα, ανέβα μέχρι την κορυφή. Εαν βρεις φιδάκι, κατέβα μέχρι το κεφάλι. Εαν βρείς κόκκινη  ή πράσινη κουκίδα, πάτησέ την και κάνε ό,τι σου ζητάει. Κερδίζει όποιος φτάσει πρώτος στον Άγιο Βασίλη!


Πάτησε στον παρακάτω σύνδεσμο για να παίξεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου